vrijdag 16 december 2016

Boerderijenboek onverwacht snel uitverkocht

Op 25 november presenteerde Uitgeverij Passage het boek Boerderijen in de Marne en vervolgens was dit boek binnen een week uitverkocht. Uiteraard hadden we bij het bepalen van de oplage gekeken naar de destijds aanwezige bestellingen en intekeningen. De uiteindelijke belangstelling bleek echter veel groter dan we konden inschatten. Mede gezien de pittige prijs voor het boek heeft dit ons en de boekhandelaren nogal overvallen. Tot onze grote spijt heeft zelfs een beperkt aantal intekenaars hun boek nog niet ontvangen. Schrale troost voor hen: de intekenprijs blijft voor deze mensen staan.Hoe nu verder?
Gezien de hoge prijs van het boek is het voor ons noodzakelijk om eerst te inventariseren hoeveel belangstelling er nu nog is voor het boek. Als die groot genoeg blijkt, kunnen wij een tweede druk bestellen. Die zal naar verwachting begin van het nieuwe jaar kunnen verschijnen.

Wat moet u doen?
Hebt u belangstelling voor (meer) exemplaren van 'Boerderijen in de Marne' of weet u iemand die dat heeft, meldt dat dan svp zo spoedig mogelijk. Mail de complete adresgegevens naar info@uitgeverijpassage.nl en vermeld om hoeveel exemplaren (à € 75,00) het gaat. U ontvangt (weer) een bericht over het afhalen.
Bestellen bij uw boekhandelaar kan ook. Dan houden zij de aantallen bij en regelen zij dit met de uitgeverij.
Nu reserveren is wel strikt noodzakelijk om nieuwe teleurstellingen te voorkomen.

Nogmaals onze excuses aan de mensen die tot op heden achter het net visten, wij hopen dat er nu voldoende reacties komen om snel een herdruk te kunnen laten maken. Intussen zijn wij, de auteur, de fotograaf en de vormgever wel ontzettend blij met alle zeer positieve reacties die we op dit boerderijenboek mochten ontvangen. Dank voor het enthousiasme.

***** Breng dit bericht svp onder de aandacht van andere belangstellenden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten